De verbouwing...

als verrassing

 

 
Start De Kamers Het Reserveren De Wording De Omgeving De Verbouwing

 

 

Maak je eigen klank... maak je eigen kleur...

Soms, heel onverwacht, doe je een ontdekking. Het sluimert al een tijd, maar het kwartje valt maar niet. En waarom zou het kwartje ook moeten vallen. Juist het zoeken verruimt en verrast.

Iedere weg kan verruimen en verrassen... Op zoek gaan naar evenwicht, nieuwe uitdagingen... op weg naar de bestemming. Daar is soms een verbouwing voor nodig. In onze boerderij ging die verbouwing ook grootscheeps van start in 2007. De ideeŽn waren natuurlijk veel eerder begonnen. De basis was al in 2003 gelegd.

Op de weg zoek ik mezelf. Waarom ook niet. Ik ben er toch mijn hele leven mee bezig... Later, over een jaar of 30, heb ik het misschien gevonden. Maar eigenlijk geloof ik dat niet. Als het zoeken in je bloed zit, dan blijf je zoeken. Of je nu 20 jaar bent, 45 jaar, of 75 jaar. Het leven zit vol wijsheid en iedere fase heeft zijn eigen wijsheid. En ontdekken over hoe jezelf in het leven staat, in relatie tot anderen, is een levenslange uitdaging. Een mooie uitdaging heb ik ontdekt. Want juist die levenslange uitdaging brengt verrassingen met zich mee.

 


De doorstart van de verbouwing... 2007

 

 

 

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 08 april 2014